SZÁVAI Géza: A nagy átmenetelés (2013)

A nagy átmenetelés (2013)
A Csintalan Múzsa sorozat új kötete egy „vígregény”. Sziporkázó humorú szöveg, a szerző nem kevésbé szellemes rajzaival.
1989-ben, az „átmenet” évében Szávai Géza is átment „több szerzőbe”. Elképedéseit vidámságba oldva jegyezte-rajzolta a nagy átmenetelést, a történelmi vígeposzt a szerzői gárda: Sz. G., Dali Endre, pipás és a többiek, de főként a kiküldetésben lévő ördög: Geezen Guuz jeleskedett.
Geezen Guuzt a Pokoli Nagytanács Magyarországra küldte ugyan, de a gyakornok-ördög az egész Földet szemlézi. Érdeklik a „fejformákra” hajazó Földgolyó változásai, a politikai tájművészet minden múlandó alkotása. Geezen Guuz tudósítja pokoli megbízóit mindenről ami a földi (berlini, kínai stb.) Nagy Falak és Nagy Szakadékok körül történik. A Csillagos Magyar égről és a Magyar Világóceánról is van jelentenivalója. Na és persze, a nagy pálfordulások, átmenetelések is foglalkoztatják a csodálkozó ördögöt, hiszen még a humor is uradalmat akar, és e víg, regényes kor embere azt érzi, hogy rútnak vallott múltja után kezdődik a BEVEZETÉS A SZÉPBIRODALOMBA.
ISBN: 9789639957701
Oldalszám: 144 oldal
Ára: 1989 Ft
Kötés: kötött
Megrendelem

Előző Könyv
kategória
Következő Könyv