SZÁVAI Géza: Kivégezzük nagyapádat - HANGOSKÖNYV (2015)

Kivégezzük nagyapádat - HANGOSKÖNYV (2015)
KÖNYVHETI ÚJDONSÁG, 2015 - HANGOSKÖNYV!

A Gáspár testvérpár, az iszonytató betegségében korán elhalt Bence és a mindent túlélő Áron gyerekkora az egyenlőséget hirdető történelmi korszak – a kommunizmus – tombolásának idejére esik. De az egymást követő gyereknemzedékek sorsát mélyebben gyökerező erők, múltból rájuk szabadított, ösztönné szervült ítéletek játéka is meghatározza. Tovább élő „kivégzősdik” erőterében nő fel áldozat, hóhér, kibic, szemtanú – a mindenkori jelen örök szereplői –, emberéleteken át tör utat magának düh, bosszú, előítélet, szerelem.
A bátyját túlélő Gáspár Áron keservesen megtanulja, de a gyermekének tekintett félcigány kislány, Fruzsina még csak nem is sejti, hogy az életük: sosem lesz egyenlő életük idejével, nem lesz azonos megélt éveik történéseivel.
Szávai Géza pályakezdő regénye közel negyven év után is döbbenetesen idézi az akkori „közelmúltat” – folyamatos jelenként.
A regény cselekménye az 50-es évekbe nyúlik vissza, de generációkon át tör utat magának megfékezhetetlenül a düh, bosszú, előítélet. A regény nyomtatásban és e-könyvben is elérhető, ám GÁSPÁRIK ATTILA erdélyi színművész előadásában új dimenziót kap e lüktető prózai mű.
A regényt nyomtatott kivitelben lásd itt:Kivégezzük nagyapádat.

ISBN: 9786155500107
Ára: 2540 Ft.
Kötés: bound
Megrendelem

Előző Könyv
kategória
Következő Könyv