SIMON Ágnes: Gyesen voltam New Yorkban (2006)

Gyesen voltam New Yorkban (2006)
A két kisgyerekét New York egyik toronyházában nevelgető fiatal magyar édesanya vallomása megerősíti a pszichológusok véleményét: a nagyvárosi életformában, mégoly jól kidolgozott szociális háló mellett is nagyon egyedül van szorongásaival egy kismama.
"Sem a magyar, sem az amerikai könyvpiacon nem találtam egyetlen olyan kiadványt sem, amely felfedné végre a leplet a GYES-en töltött hétköznapok valóságáról. Egy könyvre vágytam, amely támpontot tudott volna adni ahhoz, hogyan lehet a napjaimat megszervezni két kisgyerekkel. Lelki bátorításra lett volna szükségem és arra, hogy mások tapasztalataiból tanulhassak. Mivel ilyen témájú könyvvel nem találkoztam, ezért elhatároztam, hogy napló formájában megörökítem a mindennapjainkat."
Hisszük, hogy a kismamák - de az apukák ("kispapák"?), a nagyszülők, sőt a gyermekekkel hivatásszerűen foglalkozó szakemberek is! - örülni fognak e műnek. Hiszen: a kertelés nélkül láttatott gondok, bevallott félelmek ellenére a szerző minden során átsüt az anyaság lelket melenget? élménye és életet kitölt? öröme.
Az, hogy a szerző naplószerűen, egyes szám első személyben ír a témáról, még életesebbé teszi e könyvet.

ISBN: 9637265414
Oldalszám: 192 oldal
Ára: 2140 Ft
Kötés: fûzött
Megrendelem

Előző Könyv
kategória
Következő Könyv